Kodak RVG 6500

Sistem Imagistic Digital


Cea mai buna tehnologie RGV…acum si wireless.
Primul senzor RVG wireless de pe piata ofera aceiasi calitate a imaginii precum modelul cu fir, oferind o inalta rezolutie (20 perechi linii/mm). Furnizand o rezolutie cu peste 60% mai mare decat produsele similare, senzorul ofera detalii anatomice de o inalta calitate.


Senzorul 6500 nu lucreaza doar pe un PC , dar este de asemena compatibil cu un iPOD sau iPHONE. Disponibil de la Apple's App Store, aplicatia mobila RGV transforma orice iPOD sau iPHONE intr-un instrument de analiza si comunicare multifunctional.

Operatorul poate usor achizitiona, vedea, modifica si inmagazina imagini pe ipod-ul sau iphone –ul sau si apoi sa-l transfere pe un computer in vederea stabilirii unui dignostic sau pt arhivare.

Pozitionare Inteligenta

Pozitionarea extrem de usoara este cheia obtinerii unei imagini de calitate.Caracteristica sistemului Kodak RGV 6500 este Sistemul Inteligent de Pozitionare (IPS) care ajuta la alininierea corecta a razelor x si a senzorului.

Prin vizualizarea punctelor de ghidare, IPS asigura o pozitionare rapida. Este cea mai rapida cale de a asigura imagini de cea mai buna calitate si reduce riscul reexpunerii si a erorilor de pozitionare.Beneficiile RVG 6500 includ :


- conectivitate WI-FI pentru un transfer mai rapid al imaginilor;
- senzor disponibil in 3 marimi;
- colturile rotunjite asigura un confort sporit pacientului;

Ideal pentru dignostice complexe, sistemul RGV 6500 poate fi folosit intr-o multime de configuratii, fiind o solutie excelenta pentru lucrul la mai multe scaune. Noua interfata este intuitiva, usor de folosit si compatibila cu orice software TWAIN.

Design Robust

Sistemul RGV 6500 a fost minutios testat pentru a se asigura o durabilitate maxima. Ca urmare a supravietuirii repetate la caderi de un metru pentru a suporta zeci de mii de torsiuni, senzorul este facut sa reziste.

Complet impermeabil pentru a permite dezinfectarea suprafetei, cu invelis rezistent la socuri, ofera de asemenea protectie fata de picaturi, muscaturi si accidente. Intre timp, bariera de plumb ajuta la prevenirea daunelor cauzate de expuneri ridicate repetate.

Date tehnice:

Senzor de marime 1:
- rezolutia reala a imaginii 15 lp/mm
- dimensiune pixel 18.5 µm
- dimensiuni exterioare 22.2 x 30.8 mm
- dimensiunea zonei active 17 x 22 mm
- dimensiunea matricei (pixeli) 900 x 1200

Senzor de marime 2:
- rezolutia reala a imaginii >20 lp/mm
- dimensiune pixel 18.5 µm
- dimensiuni exterioare 27.5 x 37.7 mm
- dimensiunea zonei active 22 x 30 mm
- dimensiunea matricei (pixeli) 1200 x 1600

Senzor de marime 0:
- rezolutia reala a imaginii 20 lp/mm
- dimensiune pixel 18.5 µm
- dimensiuni exterioare 32.2 x 44.1 mm
- dimensiunea zonei active 27 x 36 mm
- dimensiunea matricei (pixeli) 1440 x 1920

Tehnologia wireless
Wi-Fi 812-11g

Autonomia bateriei
Approx. 180 expuneri

 
  
   
Designed by Sebastian Tanislav