Kodak RVG 6100

Sistem Imagistic Digital


Sistemul Kodak RVG 6100 permite capturarea si analizarea radiografiilor dentare rapid si usor, cu o rezolutie ridicata a imaginii. Sistemul ofera cea mai inalta rezolutie din industria sistemelor radiografice digitale.

Caracteristici si avantaje


•Noul design al senzorului ofera o pozitionare mai usoara si   corecta.
•Colturile rotunjite ale senzorului ofera confort sporit   pacientului.
•Cu o rezolutie reala de 20 lp/mm, sistemul RVG 6100 ofera   medicilor stomatologi cea mai inalta rezolutie din industria   sistemelor radiografice digitale.

Transmitere rapida a imaginii

Senzorul este echipat cu un conector USB 2.0 pentru o transmitere a imaginii ultra rapida. De patru ori mai rapida decât o conectare printr-un USB conventional, USB 2.0 permite obtinerea imaginilor în mai putin de 4 secunde.
Kodak Dental Imaging Software

Un software special creat permite captura, stocarea si procesarea imaginilor doar cu un click pe mouse. Compatibil Windows 2000/XP, softwareul asigura succesul unui diagnostic rapid.

Unitatea de comanda


încorporata în cablu, unitatea de comanda a senzorului înlesneste activarea senzorului de lânga scaunul dentar si permite orientarea imaginii înainte de expunere. Nu este nevoie de alte reglaje odata ce imaginea a fost preluata, astfel ca întreaga atentie se concentraza asupra pacientului.


Arie larga de captura a imaginii


Pozitionarea si obtinerea de imagini cu ajutorul sistemului Kodak RVG 6100 este usoara; dimensiunea senzorului de marime 1 face posibila obtinerea imaginiia doi molari în pozitie verticala si poate de asemenea fi folosit în pozitie orizontala pentru cavitati bucale mai mici.


Pozitionare

Un set complet de distantoare face ca pozitionarea senzorului sa se faca usor si rapid.


Date tehnice:

Senzor de marime 1:
- universal, folosit pentru proceduri peri-apicale si
   retro-coronariene.

Senzor de marime 2:
- folosit pentru proceduri bitewing si peri-apicale.

Senzor de marime 0:
- folosit in examinari intraorale pediatrice
 
  
   
Designed by Sebastian Tanislav