Kodak CR 7400

Sistem Radiografic Digital


Daca sunteti interesati de radiografia digitala si in acelasi timp doriti sa pastrati o continuitate care s-a stabilit de ani de zile in practica dumneavoastra dentara privind folosirea filmului standard, va propunem noua solutie digitala care va permite sa transformati intr-un singur pas toata practica utilizarii filmului radiografic clasic. Aveti avantajul de a folosi echipamentele existente intraorale si extraorale radiografice, fara a folosi materiale consumabile. Precum toate sistemele dentare Kodak, acesta este proiectat cu scopul de a ridica nivelul dumneavoastra profesional si in acelasi timp este monitorizat de echipa expertilor Kodak.


Calitate Kodak

Sistemul Kodak CR 7400 ofera o calitate ridicata si o reala consistenta a imaginilor digitale folosite in metodele de diagnostic. Renuntand la filmul bazat pe echipamente radiografice clasice, senzorii de imagine inlocuiesc filmul traditional, oferind cea mai rentabila solutie la tranzitia spre lumea digitala.
Usor de folosit

Senzorii nostri de imagine sunt refolosibili, subtiri, flexibili si au aceleasi marimi. O data expusi la raze X, o interfata simpla de soft grafic va ajuta sa scanati senzorii pentru a procesa si afisa imagini digitale pe un monitor de computer.

Confortul pacientului

Prin insasi proiectarea lor, senzorii de imagine ofera pacientului un confort sporit. Dimensiunile si formele acestora sunt adaptate la morfologia pacientului, marind increderea acestuia.

Randament si ergonomie


Unitatea Kodak CR 7400 este un scanner foarte prietenos, cu putine operatii, proiectat in scopul cresterii randamentului in munca dumneavoastra. FMS poate fi scanat si afisat fara a fi nevoie sa stati langa unitate si sa alimentati scannerul cu placi. Unitatea este condusa automat de un software, care va ajuta in operatii. Un sistem special de sustinere permite indepartarea contactelor intre senzori si scanner, prevenind intreruperea operatiilor si prelungind durata de viata a senzorilor, oferind o calitate performanta a imaginii.Experienta profesionala a companiei Kodak in domeniul filmului si tehnologiei digitale va ofera incredere si sustinere in procesul de trecere al dumneavoastra spre lumea digitala. Solutia CR 7400 alatura simplitatea filmului cu beneficiile tehnologiei digitale. Ca si imagine, senzorii sunt folositi in acelasi mod ca filmul fiind bazate pe acelasi echipament. Acest sistem va va oferi o munca mult mai productiva, mai mult timp pentru ingrijirea pacientului.


Functia de auto-stergere


Aceasta caracteristica constructiva a unitatii CR 7400 simplifica si imbunatateste continuitatea in munca dumneavoastra, oferindu-va o mai buna productivitate. Senzorii sunt stersi in mod automat dupa scanare si pregatiti pentru urmatoarea examinare. Acest lucru reduce riscul zgarierii asigurandu-se si un castig de timp. Nu se mai foloseste camera de developare ca pana acum, in acest fel costul fiind redus.

Compatibilitate

Sistemul CR 7400 este, desigur, complet compatibil cu alte grupe de sisteme digitale Kodak si ofera, chiar, o solutie complementara senzorilor Kodak RVG.

Contati pe Kodak pentru sprijin si indrumare


Daca alegeti solutia digitala, sistemul Kodak CR 7400 va acopera toate cerintele. Specialistii autorizati Kodak va ofera indrumare profesionala privind toate aspectele sistemelor digitale de imagine.

Date tehnice

Rezolutie reala a imaginii pana la : intraoral 10 lp/mm extraoral 7 lp/mm
Rezolutie teoretica de scanare intraoral 20 lp/mm
Sistem automat incorporat de stergere a senzorilor
Viteza mare de conectare : USB2
Putere consumata : 100-240VAC / 50-60Hz / 2A

Tabelul cu dimensiuni pentru toate posibilitatile de examinare dentara :

Senzori intraorali
- Marime 0 : 21x31mm
- Marime 1 : 24x40mm
- Marime 2 : 31x41mm
- Marime 3 : 27x54mm
- Marime 4 : 57x76mm

Senzori extraorali
- Panoramici 15x30cm sau 5x12
- Cefalometrici 18x24cm sau 8x10
 
  
   
Designed by Sebastian Tanislav