Kodak 9500

Sistem Cone Beam 3D

Domeniul 3D mare, rafinat si redefinit

Imaginea tridimensionala este acum diagnosticarea standard pentru cele mai exigente discipline stomatologice: implantologie, periodontica, stomatologie restaurativa, chirurgie maxilo-faciala si ortodontie, pentru a numi doar câteva.

In acest context, noul fascicul de con 3D al sistemului Kodak 9500 iese in evidenta ca fiind solutia ideala. Acesta permite practicienilor sa efectueze singuri examinari 3D de structuri orale si maxilo-faciale. Cu alte cuvinte, folosirea simpla, sigura si ieftina la fata locului, la scara larga a examinarii 3D a devenit un fenomen care prinde aripi.

Mai mult inca, sistemul Kodak 9500 se mandreste cu toate inovatiile la care te-ai astepta de la un sistem large-field 3D de top: usurinta in utilizare aliat cu performante fara compromisuri clinice. Si pentru ca foloseste intreaga calitate a solutiilor digitale Kodak, sistemul Kodak 9500 ofera adaugarea unei valori exceptionale, ingaduind o recuperare rapida a investitiei.

Programe flexibile

Sistemul Kodak 9500 iese in evidenta fata de altii prin flexibilitate. Acesta ofera doua programe diferite, usor de selectat direct de pe computer.Conceput special pentru imaginile de care aveti nevoie, ele permit captarea de large-field (18.4 cm x 20.6 cm) sau medium-field (9cm x 15 cm).

Doze optimizate

Programul large-field este ideal pt examinarea orala, maxilo-faciala si a sinusurilor in timp ce programul medium-field este folosit pt structuri dentale, maxilare si examinari TMJ.

Acesta din urma ofera avantajul de a limita imaginile la zona dumneavoastra de interes.

Aceasta garanteaza ca pacientii sunt expusi la o doza optimizata de radiatii si atentia dvs. ramane in intregime in domeniul dvs. de expertiza .

Unghiuri noi, precizie noua

Noul system Kodak 9500 3D elimina nevoia de a face reconstructii mentale si de a lucra in jurul structurilor suprapuse deoarece acesta permite sa vedeti, literalmente, din orice unghi. Randamentul sistemului ofera o precizie anatomica intr-o forma de inalta calitate si o inalta rezolutie a imaginilor 3D (de pana la 0,200 mm).

Sistemul de imagini large and medium-field este ideal pentru cazurile de implant care implica ambele falci. Acestea permit evaluarea corecta a volumului si calitatii osului. Puteti de asemenea sa localizati structurile vitale (canal mandibular, sinusuri), sa realizati masuratori precise si sa lucrati intr-o scala reala 1:1.Aplicatii chirurgicale orale si maxilo-faciale

Sistemul Kodak 9500 poate fi folosit in egala masura in chirurgia orala cat si-n cea maxilo-faciala. Acesta permite localizarea imbunatatita a dintilor afectati in raport cu radacinile, a dintilor alaturati sau sinusurilor. In chirurgia faciala, imaginile large-field furnizeaza opinii precise a oaselor si deformarea maxilarului, leziuni, traume si alte patologii. In analizele articulatiilor temporo-mandibulare (TMJ), imaginile 3D ofera o vedere clara a condyles si a structurilor inconjuratoare.

Software Intuitiv

Modul comprehensiv 3D al sistemului Kodac 9500 a fost conceput cu aceiasi grija cu care am abordat restul unitatii. Rezultatul este versatilitatea superioara si eficienta.
Caracteristicile software-lui sunt toate functiile esentiale pentru o exploatare amanuntita si usoara a volumelor: analiza multiplanar, analiza volumelor 3D, examinari pseudo-panoramice si ortogonale, pentru a numi doar cateva.

Performanta de ultima ora

Fiind un system de top, software-ul unitatii ofera o rapida reconstrucrie a imaginii si reduce timpul de asteptare. Multumita acestor intreruperi mai scurte, dvs si pacientii dumneavoastra , economisiti timp. Este un incontestabil avantaj de productivitate.

Sistemul se mandreste cu un modul de planificare de varf a implanturilor. Aceste pete indica plasarea exacta a implantului, ia masuratori (atat distante cat si unghiuri) si marcheaza canalul mandibular.Permite de asemenea, sa alegeti marimea si forma implantului cu scopul de a crea o simulare cat mai aproapde de realitate posibil.

Integrare perfecta, compatibilitate totala DICOM

Sistemul Kodak 9500 se integreaza perfect cu software-ul Kodak de imagistica dentara. Este acelasi software folosit pentru toate sistemele imagistice Kodak, ceea ce-l face mai usor de asimilat si integrat in practica dvs. Sistemul Kodak9500 este deasemenea compatibil DICOM, generand imagini standard DICOM.

Volumele pot fi rapid exportate pentru softare-ul de planificare a implantului sau oricare alt software compatibil DICOM. Pentru a simplifica schimbul de rezultate puteti, de asemenea, genera usor print-outs, raportul de template-uri si capturi de ecrane usoare.

Date tehnice:

Tehnologia senzorului
Panou plat de siliciu amorf

Scara de gri
16384 – 14 biti

Dimensiunea volumului (FOV)
184 x 206 mm
90 x 150 mm

Dimensiunea minimai voxel
300 x 300 x 300 µm
200 x 200 x 200 µm

Sectiun/Volum
618 max

Timpul de achizitie
24 sec

Timpul de expunere
10.8 sec (fascicul pulsatoriu)
 
  
   
Designed by Sebastian Tanislav