KODAK 8000 C

Echipament panoramic digital si cefalometric


Sistemul Kodak 8000 C este primul sistem direct digital cefalometric care poate captura imagini cefalometrice standard cu o singura expunere. Pâna acum, sistemele direct digitale scanau capul pacientului, operatiune care dura între 8 si 18 secunde. Tehnologia Kodak "one shot" permite capturarea imaginii în putin peste o secunda, reducând riscul unor imagini neclare si îmbunatatind confortul pacientului.

Usurinta prin design

Cu sistemul Kodak 8000 C, toate setarile pentru obtinerea imaginii se fac pe computer cu ajutorul unei interfete usor de folosit.
Solutii complete pentru imagini digitale

Fiind capabil sa obtina imagini panoramice si cefalometrice, sistemul Kodak 8000 C ofera solutii pentru a usura munca si a o eficientiza. Odata cu o varietate de optiuni cefalometrice, puteti captura imagini TMJ, panoramice, segmente panoramice si sinus maxilar.
Un mod de procesare puternic si simplu

Softwareul Kodak Dental Imaging face ca analiza imaginilor sa fie usoara. De la contrast si luminiscenta pâna la marirea imaginii si afisare pe tot ecranul, dispuneti de o gama de instrumente care va ajuta sa obtineti rezultatul dorit.

Integrare eficienta

Radiografiile digitale pe care le obtineti pot fi salvate cu usurinta, colaborând prin intermediul lor cu colegii dumneavoastra, putând stabili un plan de tratament eficient.

Date tehnice:

Dimensiuni:
• latime: 2800 mm
• adâncime: 1260 mm
• înaltime: 2315 mm

Pozitionarea pacientului:
• frontal cu 3 raze laser si 4 puncte de sprijin ale capului, suporturi pentru urechi, suport reglabil pentru frunte, raza laser de pozitionare.

Timpii cefalometrici de expunere:
• 0.1-3.2 secunde

Moduri radiografice si timpi de expunere:
• panoramic: 13.9 s
• sinus maxilar: 10.7 s
• TMJ 2 vedere laterala: 7.7 s

Moduri radiografice cefalo:
- vedere laterala
- vedere AP/PA
- vedere oblica
- vedere submento vertex
- vedere carpus

Sistemul foloseste 2 senzori CCD (unul pentru mod panoramic si unul pentru mod cefalo)
 
  
   
Designed by Sebastian Tanislav