Kodak 1500

Camera Video Intraorala


     Introducerea camerei intraorale Kodak 1500, este o modalitate revolutionara de a face conversatia cu pacientii mai usoara ca niciodata. Dispunand de un autofocus adevarat, este unica camera cu tehnologia lentilelor lichide, functionanad ca ochiul uman pentru a se asigura fara efort captarea de imagini clare si detaliate de fiecare data. Combinata cu cea mai inalta rezolutie din industrie a imaginii, camera Kodak 1500 furnizeaza o calitate superba a imaginii pana la cel mai mic detaliu.

Prin descoperiri suplimentare cum ar fi capabilitati WI-FI optionale si un sistem de iluminare automat, camera Kodak 1500 aduce un nou nivel de folosinta pentru profesionistii din domeniul dentar. Diagnosticul nu a fost niciodata mai usor de stabilit, de planificat tratamentul si pacientii ghidati pentru decizii mai informate despre acesta.

O camera. Doua versiuni.

Disponibila in ambele configuratii, cu sau fara fir, camera Kodak 1500 este proiectata sa lucreze in felul in care vrei. Oricare versiune iti alegi, obtineti aceleasi imagini de inalta calitate la care v-ati astepta de la produsele dentale Kodak.

Autofocus adevarat

La fel ca si ochiul uman, tehnologia lentilei lichide corespunzatoare camerei focuseaza automat, tinand cont de distanta dintre camera si obiectul filmat, fara a fi nevoie de ajustari manuale. Rezultatul: o captura clara si detaliata a imaginii, ce nu necesita efort.

Cea mai buna rezolutie si distanta de focalizare


De la imagini generale pana la cele detaliate, camera Kodak ofera cea mai inalta rezolutie din industrie pentru imagini statice (1024 x 768). Mandrindu-se cu cea mai mare distanta de focalizare de pe piata ( 1 mm la infinit ), camera ofera o vedere de profunzime mare, necesara pentru captarea imaginilor intraorale cat si extraorale. Mai mult decat atat, datorita senzorului si lentilelor avansate ale camerei, practicienii pot vedea cu usurinta detalii amanuntite cum ar fi fisuri, carii, leziuni si suprafata dintelui

Sistem de iluminat auto-reglabil, optimizat

Dispunand de un sistem de iluminare cu 8 LED uri, camera Kodak 1500 furnizeaza o iluminare consistenta si puternica. Adaptandu-se intuitiv la conditiile de iluminat curente, becurile LED ale camerei furnizeaza imagini optim iluminate in orice mediu. Intre timp, filtrul de polarizare unic al camerei optimizeaza automat reflexia luminii pentru o vizualizare mai usoara a detaliilor fine.


61 GRAME DE TEHNOLOGIE


Libertatea Wireless

Disponibila in ambele versiuni, cu sau fara cablu, configuratia wireless a camerei Kodak 1500 inglobeaza tehnologia de top Wi-Fi pentru a asigura cele mai flexibile si mobile solutii pentru imaginile de care aveti nevoie. Oferind timpi de transmisie rapizi, mai multa stabilitate, si mai putin zgomot decat dispozitivele analogice wireless, camera Kodak 1500 ofera siguranta maxima, furnizand aceeasi caliate a imaginii la fel ca si versiunea cu fir.
1500

Simplitatea unui buton

Impreuna cu caracteristica autofocus, butonul de captura a imaginii, proiectat ergonomic, face captarea imaginilor clare si detaliate usoara pentru toti membrii echipei dvs. Confortabil pentru ambele tipuri de utilizatori (dreptaci sau stangaci), design-ul butonului unic, elimina de asemenea necesitatea unei pedale de picior pentru imbunatatirea in continuare a fluxului de lucru si conditiilor de siguranta pentru orice practica.

Mica dar cu un design robust


Cantarind cu pana la 50% mai putin decat alte camere fara fir, Kodak 1500 asigura maxim de comfort pentru utilizatorii sai. Usor de manevrat, cu o greutate redusa, piesa de mana a camerei face explorarea usoara chiar si in zonele mai greu accesibile. Nu va lasati pacaliti de dimensiunea sa, caci camera Kodak 1500 a fost conceputa pentru o exactitate superioara. Design-ul neutru, elegant se asigura ca aparatul se potriveste cu orice decor.

MODALITATE INTELIGENTA DE COMUNICARE
Usor de integrat

Cu software-ul Kodak de imagistica dentara, puteti cu usurinta modifica, tipari, inmagazina si gestiona toate imaginile pe care le captati cu camera Kodak 1500. In plus, din moment ce foloseste acelasi software imagistic ca si alte sisteme de imagistica dentara Kodak, integrarea camerei in practica dvs. este simpla si rapida economisind timp si bani. Camera poate fi folosita fie cu un monitor video sau un calculator.

Usor de impartit, investitie practica

Camera Kodak 1500 poate fi usor transmisa intre scaune si camere de examinare diferite ceea ce o face o solutie accesibila pentru orice practica.

Modul ideal de conversatie

Cu imagini precise si reale, camera Kodak 1500 nu numai accepta un dignostic mai bun si o planificare a tratamentului, dar furnizeaza de asemena dovezi clare de care aveti nevoie pentru a arata pacientilor exact ceea ce vedeti. Claritatea imaginii,imaginile detaliate conduc la conversatii mai bune, care, la randul lor,ajuta pacientii in luarea unor decizii mai inteligente cu privire la optiunile lor, astfel incat ar putea accepta mult mai usor tratamentul.

Date tehnice:


Senzor:

• Micron 1/2.5'' CMOS 2592 (H) x 1944 (V)

Rezolutie video:
• 640 (H) x 480 (V)

Rezolutia imaginii::
• 1024 (H) x 768 (V)

Rezolutie video:
• 640 (H) x 480 (V)

Unghiul de vedere:
• 90°

Campul de vedere:
• 80°

Iesire video:
• USB 2.0; TV-NTSC; TV-PAL; VGA; S-Video

Conectare:
• USB 2.0

 
  
   
Designed by Sebastian Tanislav