CS 7600

Sistem Radiografic Digital

Cu un flux de lucru complet automatizat si securizat CS 7600 ofera toate elementele esentiale de care ai nevoie pentru a genera imagini remarcabile repede si usor,combina viteza si calitatea cu o dimensiune compacta pentru a forma o solutie versatila.Dispunand exclusiv de tehnologia Scan&Go unitatea este proiectata pentru o multitudine de pacienti si utilizatori,astfel incat este tot timpul disponibila atunci cand aveti nevoie de el, fara sa asteptati si cu un risc minim supus la greseli.Placile lui CS 7600 sunt la fel de usor de utilizat ca si filmul , sistemul se integreaza usor în mediul dvs. de lucru curent, fiind o solutie de cost-eficienta pentru orice cabinet.

Tehnologia digitala, usor de utilizat

CS 7600 ofera un flux de lucru familiar care se integreaza fara probleme în orice cabinet, dar este mai rapid si mai eficient. Un monitor incorporat ofera un feedback imediat cu privire la succesul radiografiilor .
Softul de imagine

Dispunand de tehnologia exclusiva Scan&Go ,CS 7600 este primul sistem de formare a imaginii pe placa, in industrie, care ofera un randament superior..Sistemul electronic identifica fiecare placa inaintea expunerii si apoi fiecare imagine scanata va fi trimisa catre calculatorul si fisa pacientului specific pentru revizualizare.Placile pot fi scanate in orice ordine.

Powerful Imaging Software

Sistemul innovator de procesare al imaginii si interfata sa prietenoasa, face ca setariile softului pentru imagine sa devina intuitive.

Design compact

Deoarece CS 7600 poate fi folosit in cabinetul stomatologic sau partajat intre multiple camere de examinare ,sistemul este usor de intrebuintat fiind o solutie cu un cost efficient, atat pentru o intrebuintare larga cat si pentru una restransa.Cu un design compact ,CS 7600 poate fi fixat oriunde si poate fi folosit normal in orice mediu de iluminare.Cu o conexiune Enthernet ,unitatea se poate conecta la retea usor ,fara a avea nevoie de cerinte dedicate ale calculatorului.


Viteza si claritate

CS 7600 ofera rapid o foarte buna claritate a fiecarei imaginii intraorale.Prima imagine poate fi accesata in 5 secunde obtinand o rezolutie superioara a imaginilor de care aveti nevoie pentru a putea da un diagnostic corect.
Memorie incorporata

Datorita unitatii de memorie incorporata,se poate continua cu scanarea pacientilor pe parcursul unei caderi a retelei si nu exista riscul pierderii imaginilor,astfel imbunatateste si eficientizeaza experienta utilizatorului fara nici un risc.

Date tehnice

Rezolutie scanare:
- modul "Super high resolution" 17 LP/mm
- modul "High resolution" 14 LP/mm
- modul "High speed" 8 LP/mm

Sistem automat incorporat de stergere a senzorilor
Conectare : Ethernet

Timp scanare : 5s/imagine

Putere consumata : 100–240 V (ac), 50/60 Hz, 1.5 A

Tabelul cu dimensiuni pentru toate posibilitatile de examinare dentara :

Senzori
- Marime 0 : 22 mm x 35 mm
- Marime 1 : 24 mm x 40 mm
- Marime 2 : 31 mm x 41 mm
- Marime 3 : 27 mm x 54 mm
- Marime 4 : 57 mm x 76 mm

 
  
   
Designed by Sebastian Tanislav