CS 1600

Camera Video Intraorala

Beneficiind de o tehnologie exclusiva, CS 1600 ajuta la identificarea cariilor incipiente in timpul examinarii asigurând în acelasi timp cea mai inalta calitate a imaginii pentru diagnosticare.

Identificarea cariilor incipiente

Unicitatea camerei ce "scaneaza si detecteaza" promoveaza fluxul de lucru cu examinari rapide prin identificarea zonelor de interes în timpul vizualizarii.Spre deosebire de alte dispozitive care necesita mai multe citiri pentru fiecare dinte si forteaza utilizatorul sa înregistreze fiecare rezultat , CS 1600 ofera un flux de lucru simplificat -eliminarea greoaie "pin-point", protocoale de examinare. În timpul procesului de scanare video, camera aduna intuitiv informatii de imagine si auto-evidentieaza regiunile de interes.

Tehnologia inovatoare FIRE

Dupa identificarea unei potentiale leziuni în timpul de vizualizarii video, puteti captura imagini statice, apoi puteti analiza în continuare cariile suspecte. FIRE-ul (Fluorescence Imaging with Reflectance Enhancement) este o, tehnologie rapida si sigura ce evidentiaza leziunile suspecte, fisuri etc.

Autofocus, lentile lichide

Asemenea ochiului uman, lentilele sistemului CS 1600 focalizeaza automat conform distantei dintre pacient si obiectiv - fara a fi nevoie de ajustare manuala. Rezultand astfel, imagini mai clare, mai detaliate si mai usor de realizat.
Scoate in evidenta cele mai mici detalii

Acum, puteti vizualiza cele mai mici detalii cu usurinta, inclusiv fisuri, carii, leziuni, si alte anomalii. Marire puternica a CS 1600 dezvaluie detalii care nu pot fi percepute de ochiul uman, rivalizand chiar cu microscopul endodontic.


Versatilitate

CS 1600 ofera o gama larga de focalizare, în scopul de a capta imagini atât intraorale cat si extraorale. De la tot arcul la vizualizari macro, camera ofera imagini extrem de clare si ofera cea mai înalta rezolutie din industrie pentru imaginile statice (1024 x 768, beneficiind si de modul portret.

Ergonomic si elegant

Compacta si usoara camera intraorala CS 1600 a fost ergonomic proiectat si testat pentru a se potrivi în mâinile oricarui utilizator. Doua butoane de achizitie, situate atât pe partea din fata cat si pe partea din spate a camerei, au fost plasate strategic pentru a creea o operare facila, atât pentru arcuri mai mari si mai mici cat si pentru un design elegant si neutru
Date tehnice

• Senzor digital: 1/2.5 CMOS 2592 x 1944
• Rezolutie imagine: 1024 x 768
• Rezolutie video: 640 x 480
• Lumina: 6 LED-uri albastre, 12 LED-uri albe
• Camp vizual: 80°
• Conectare PC: USB 2.0
 
  
   
Designed by Sebastian Tanislav